Sollicitatie onuitwisbaar?

Een meer dan goede brief maakt onlosmakelijk deel uit van je sollicitatie. De brief is naast een goed opgesteld CV jouw presentatieplatform bij uitstek. Zorg daarom voor een onuitwisbare indruk en vergroot daarmee je kansen om uitgenodigd te worden.

Je CV omvat een beknopt en treffend profiel aangevuld met je levensloop tot op heden (genoten opleiding, opgedane werkervaring etc). Een goede sollicitatiebrief maakt de werkgever duidelijk waarom jij de aangewezen persoon bent voor de functie.

Onderschat niet het effect van een goed geschreven sollicitatiebrief. Besteed daarom hier de nodige tijd aan maar houd het wel kort en bondig.

- Samenstelling van de brief
- Tips bij het schrijven en vormgeven van je sollicitatiebrief
- Klaar en toch!
- Het sollicitatiegesprek

Lees meer >

Curriculum Vitae

Iedere levensloop (betekenis van het woord Curriculum Vitae) is uitzonderlijk, zo ook het CV. Via dit uniek en persoonlijk instrument presenteer je jouw talenten aan werkbiedend Nederland.

- Indeling CV
- In het kort
- CV-Online
- CV-Manager

Lees meer >

Assessments en psychologische tests

Assessments en psychologische tests zijn manieren om te bepalen of je geschikt bent voor een functie. Het kan een onderdeel zijn van een sollicitatieprocedure. In boeken en op het internet vind je meer informatie en tests om mee te oefenen.

- Wat is een assessment?
- Hoe bereid je je voor op een assessment?
- Wat is een psychologische test?
- Hoe bereid je je voor op een psychologische test?
- Meer informatie

Lees meer >

Werkgever >

Wilt u ook personeel zoeken met MixingPeople.nl?

Lees meer >

Werkzoekende >

Jouw carrière begin en beheer je bij MixingPeople.nl!

Lees meer >