Unique

Gegevens:

Adres: P.J. Oudweg 61
Postcode: 1314 CK
Plaatsnaam: ALMERE
Functiegebied: Personeelszaken / HRM
Sector: Overige

Profiel:

Over Unique

Uitzendbureau Unique is de specialist in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/wo-niveau.

De focus binnen Unique ligt op administratieve, commerciële, financiële en secretariële banen. Unique heeft meer dan 100 vestigingen in heel Nederland.

Missie en visie

Vanuit de gedachten dat de uitzendbranche continu aan verandering onderhevig is, heeft Unique een visie geformuleerd. Lees meer over de missie en visie van Unique.

Kernactiviteiten

Kenmerkend voor de dienstverlening van Unique is de persoonlijke aanpak en het bieden van toegesneden personeelsoplossingen, binnen voor het MKB essentiële speerpunten. Unique heeft de volgende kernactiviteiten: Uitzenden, detacheren en werving & selectie.

De organisatie

Unique is de specialist in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/wo-niveau. De focus binnen Unique ligt op Administratief, Commercieel, Financieel en Secretarieel personeel, maar we doen meer. Unique bestaat uit een breed palet aan verschillende labels en specialisaties. Een overzicht van de organisatie.

Historie

Unique, opgericht in 1972 door Alex Mulder en inmiddels onderdeel van USG People N.V. In 2010 is Unique gefuseerd met Content en is daarmee de grootste arbeidsbemiddelaar in het office-segment geworden. Lees meer over de historie van Unique.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Unique beweegt zich als organisatie midden in de maatschappij en doet daarom graag wat terug. Met een mooi woord heet dat maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Unique heeft sinds enkele jaren een structurele samenwerking met Unicef.

Printer Printer Doorsturen

Werkgever >

Wilt u ook personeel zoeken met MixingPeople.nl?

Lees meer >

Werkzoekende >

Jouw carrière begin en beheer je bij MixingPeople.nl!

Lees meer >

Column >

'Geboren en getogen in Amsterdam heb ik altijd...

Lees meer >

Career Events >

Nieuws >

Diversiteit omdat het kan “Diversiteit?...

Lees meer >